Volkswagen Beetle Black Turbo Launch Edition

Volkswagen Black Turbo Launch Edition
Volkswagen zal de nieuwe generatie Beetle in de Verenigde Staten lanceren met een speciale editie.

Volkswagen wil met de nieuwe Beetle graag ook een meer mannelijk en sportief doelpubliek aanspreken, dat zien we dan ook meteen aan deze lanceringseditie voor de Verenigde Staten. De Beetle Black Turbo Launch Edition komt er in een beperkte oplage van 600 exemplaren, krijgt een 2-liter TSI onder de motorkap met 200 pk en schakelt via een automaat met dubbele koppeling. Om een sportief rijgedrag te verzekeren krijgt deze Black Turbo Launch Edition ook een sportonderstel mee.

Qua looks krijgt deze speciale editie een zwarte parellak met Turbo stickers op de zijkant, 18″ velgen met rode remklauwen, een achterspoiler en mistlichten. Binnenin vinden we een sportief interieur met driekleurig sfeerlicht, aluminium pedalen, stoffen sportstoelen, een audiosysteem met acht luidsprekers en Bluetooth en iPod connectiviteit. De speciale editie kan online besteld worden en kost in de VS 24.950 dollar, een spotprijs gezien de uitvoering. Laat ons hopen dat we in Europa ook op een dergelijk lanceringsmodel getrakteerd worden…

Deel dit bericht:

2 reacties op "Volkswagen Beetle Black Turbo Launch Edition"

  1. windor 14-06-2011 om 21:36

    Voor 17.250€ zal je hier waarschijnlijk een een basisbeetle krijgen, de markt verdraagt dat hier nu eenmaal.

  2. PJS 14-06-2011 om 21:40

    @windor; inderdaad, die lage prijszetting zullen we hier in ieder geval niet zien.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...