Video: Hele hoop Ferrari’s houden orkest in tunnel

Ferrari Tunnel Video
Ook benieuwd hoe een Ferrari klinkt in een tunnel? Zoek niet langer, in deze video krijg je zowaar elk hedendaags model te horen.

Petrolhead Marchettino was aanwezig op een privé Ferrari evenement dat georganiseerd werd door de Ferrari Club van Italië op en rond het circuit van Monza. Op het einde van dit evenement kon de man de hele karavaan opwachten aan een tunnel, dat wil zeggen: speakers op volle kracht! We zien onder andere de Ferrari 599 GTB, California, 458 Italia, F430, 430 Scuderia en F355. Zowel voor de V8 als V12 liefhebber valt er dus wat te horen, laat maar weten welke volgens jou het beste klinkt!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Hele hoop Ferrari’s houden orkest in tunnel"

  1. Bertn 15-06-2011 om 11:06

    De F355  1:16

Reageer

Reactie aan het plaatsen...