Porsche Cayenne II door LUMMA Design

Porsche Cayenne Lumma
De nieuwe Porsche Cayenne heeft voor velen al een voldoende agressieve uitstraling, maar Lumma doet er naar goede gewoonte nog een schepje bovenop.

Lumma doopt haar creatie om tot de CLR 558 GT en voorziet het witte monster van een visuele upgrade. Of dit in de positieve zin te begrijpen valt is af te wachten, maar jammer genoeg vinden deze creaties steevast een enthousiast publiek.

De grille vooraan werd volledig herzien met een groter exemplaar die meer lucht toelaat, samen met brede wielkasten, sideskirts en een hoopje carbon op de motorkap. Achteraan kan op verzoek nog een resem LED-lichten geïntegreerd worden, net zoals er een luchtvering toegevoegd kan worden. Hierdoor kan de Cayenne tot 40 mm verlaagd worden tijdens het rijden. Een nieuwe driedelige uitlaat behoort ook tot het CLR 558 GT pack, die uiteraard een even brutale klank met zich meebrengt als je zou denken. De opzichte 22″ velgen zijn overigens ook nog beschikbaar met andere motiefjes, maar volgens Lumma passen deze perfect bij het geheel.

Binnenin werden er ook aanpassingen voorzien, zo krijgen we opmerkelijk genoeg anti-slip rubberen vloertapijten. Deze gaan volgens het persbericht uitermate goed samen met de vele aluminium accenten in het interieur. Beelden van het interieur ontbreken, maar we kunnen zelf wel voorstellen hoe het er aan toe gaat: hoogkwalitatief leder, koolstofvezel, alcantara hier en daar en een overvloed aan Lumma logo’s. Er wordt nog niet gesproken over aanpassingen aan de krachtbron, maar dat geeft de tuner uiteraard de kans om nog een nieuwe versie uit te brengen..

Deel dit bericht:

1 reactie op "Porsche Cayenne II door LUMMA Design"

  1. kristofl 14-06-2011 om 22:30

    Eigenlijk vind ik het best nog nice. Iets té, maar er zitten leuke elementen in. Die uitlaat bijvoorbeeld, de grille zoals een Evo, die ronde lampjes heel dicht bij de grond. Volledig zwart lijkt hij me iets strakker, minder contrast met die luchthappers etc…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...