Officieel: Zenvo ST-1 50S

Zenvo ST-1 50S
Zenvo en Red Sea Distribution bundelden hun krachten en creëerden een gelimiteerde editie van de ST-1.

De ongelooflijk brute Zenvo ST-1 van het Deense Zenvo Automotive kennen we al een tijdje, maar nu werkten de Denen samen met de exclusieve Noord-Amerikaanse distributeur Red Sea Distribution en creëerden zo een gelimiteerde editie van de ST-1. De creatie luistert naar de naam ST-1 50S en beschikt over magnesium wielen, speciale individuele stoelen en een gesigneerde limited edition badge. Bovendien krijg je er een bijpassend Aspen uurwerk bovenop met een verkoopwaarde van 34.125 euro!

Het vermogen komt nog steeds van een exclusieve 7.0-liter V8 met supercharger, maar werd met 148 pk opgedreven tot 1.267 pk. Het koppel nam met 70 Nm toe tot 1.500 Nm. De wagen wordt geleverd met een F1 zeventraps transmissie, waarmee de ST-1 50S van 0-100 km/u accelereert in minder dan 3 seconden. Topsnelheid van de enkel op de achterwielen aangedreven supercar bedraagt (gelimiteerd) 375 km/u. Er worden slechts drie stuks geproduceerd, elk bestemd voor de Verenigde Staten. De Zenvo ST-1 50S kost minstens €1.252.300.

Aspen Watch Zenvo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...