Impressie: nieuwe BMW 1-Reeks Cabrio

BMW 1-Reeks Cabrio
Nu de looks van de nieuwe BMW 1-Reeks gekend zijn, kunnen we beginnen speculeren naar het uiterlijk van de Coupé en de Cabrio.

Onze goede vriend Theophilus Chin maakte een impressie van hoe de BMW 1-Reeks Cabrio eruit zou kunnen zien. De koplampen en de achterlichten blijven in zijn ogen qua vormgeving behouden en daar kunnen we ons wel deels in vinden. Als de geschiedenis zich herhaalt, zullen de koplampen van de Cabrio dezelfde blijven, maar zullen de achterlichten er anders uitzien. Aan de voorkant vinden we een sportieve bumperkit terug die ons doet denken aan de BMW 1-Reeks M Coupé.

Deze photoshop is gebaseerd op de BMW 1-Reeks hatchback, terwijl de echte BMW 1-Reeks Cabrio gebaseerd is op de BMW 1-Reeks Coupé. In detail zullen deze schetsen dus niet volledig stroken met de werkelijkheid, maar ze geven al een mooie eerste indruk over hoe de 1-Reeks Cabrio eruit zou kunnen zien. Misschien de achterlichten vervangen door wat mooiere exemplaren?

nieuwe BMW 1-Reeks Cabrio

nieuwe BMW 1-Reeks Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...