Honda CR-Z Racer op Le Mans

Honda CR-Z Racer
Honda toonde ons eerder al een 200 pk sterke versie van de Honda CR-Z. Op Le Mans toont het merk een nog sportievere variant met evenveel vermogen.

De Honda CR-Z Racer zal proberen de show te stelen op een speciale tentoonstelling die “Le Mans vers le futur” heet. Een korte blik in de toekomst dus, met deze hybride racer. De wagen zal niet alleen stilstaan, als hij zich dan toch op Le Mans bevindt, kan hij evengoed enkele demorondjes draaien.

De wagen in kwestie krijgt een racelivrei aangemeten die er op zijn minst gezegd sportief uitziet. Daarvoor zorgen onder meer de immense spoiler achteraan, de voorbumper en het interieur dat er ook behoorlijk aangepast uitziet. Onder de motorkap ligt een 1.5 liter grote benzinemotor die in combinatie met een geavanceerde elektromotor in staat is 200 pk en 237 Nm te leveren.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Honda CR-Z.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...