Audi S7 Sportback komt vermoedelijk naar Frankfurt

Audi S7 Sportback
Audi doet al lang geen moeite meer om de Audi S7 Sportback te camoufleren, dat zagen we eerder al. Afspraak in Frankfurt?

Volgens de laatste geruchten zou de lancering van de Audi S7 Sportback plaatsvinden op het autosalon van Frankfurt. Aan de buitenkant herkennen we wat nieuw bumperwerk, hier en daar een leuk detail en uiteraard 4 uitlaten die de achterkant sieren. Niets nieuws onder de zon, maar dat zijn we inmiddels gewend van Audi. Of de S7 daarom niet speciaal zou zijn?

Onder de motorkap komt er alleszins een 4.0 liter grote V8-motor te liggen die voor minstens 435 pk zou zorgen. Leuk speelgoed, zoveel is zeker! Aan de binnenkant verwachten we lederen sportstoelen, een hoop badges met een S op en hier en daar eventueel wel wat koolstofvezel en aluminium accenten. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...