Hyundai Veloster is er vanaf 21.499 euro

Hyundai Veloster
Hyundai heeft zonet de Belgische basisprijs voor de Veloster bekendgemaakt, de driedeurs Coupé zal vanaf 21.499 euro verkocht worden.

De Hyundai Veloster zal vanaf augustus bij de dealers staan en krijgt meteen een erg scherp prijskaartje mee. De sportieve gezinscoupé is er vanaf 21.499 euro en beschikt over een royale standaarduitrusting. De Coupé is enkel beschikbaar met een 1.6-liter grote GDI benzinemotor met 140 pk en wordt standaard aan een manuele zesbak gekoppeld. Dankzij het Blue Drive-pakket zou de wagen er moeten in slagen om zowel sportieve als ecologische prestaties neer te zetten. Ook aan het gebruiksgemak werd trouwens gedacht, de Coupé beschikt over drie deuren, waardoor de instap achterin een stuk eenvoudiger is. In de koffer is daarnaast met een dichtgeklapte achterbank plaats tot 1.000 liter bagage, wie zei nu weer dat Coupés steeds onpraktisch zijn? Als toetje krijg je er als koper ‘5 Year Triple Care’ bovenop, 5 jaar onbegrensde garantie, 5 jaar assistance en 5 jaar lang gratis jaarlijkse check-up van het voertuig.

De standaarduitvoering krijgt de naam Lounge mee en krijgt 6 Airbags, ABS, ESP, Blue Drive, bandendruk controlesysteem, bumpers en spiegels in koetswerkkleur, achterspoiler, getinte ruiten, LED dagrijlichten, ruitenwissers achteraan, 17″ velgen, 7″ scherm met Radio/CD & iPod-aansluiting, boordcomputer, verstelbaar en met leder bekleed stuur, elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels, elektrische ruiten voor- en achteraan en een in de hoogte regelbare bestuurdersstoel. Dat alles dus voor 21.499 euro. Kies je voor het Style pakket (23.499 euro) dan krijg je er nog 18″ velgen, automatische airco, parkeersensoren, cruise control, Bluetooth & voice control en aluminium pedalen bovenop. Daarnaast zijn er nog twee extra packs beschikbaar: het Techno-Pack dat onder andere een navigatiesysteem, achteruitrijcamera, sportievere grille en een premium sound systeem combineert voor 2.000 euro of het Cool-Pack dat voor 2.250 euro zorgt voor 18″ velgen met gekleurde inserts, lederen zetels, zetelverwarming, elektrische lendensteun, elektrisch panoramisch dak, sportievere grille en een deurframe in hoogglanzend zwart.

Hyundai Veloster

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...