Eerste foto’s: BMW 1-Reeks met M-Sportpakket

BMW 1-Reeks M Sportpakket
De eerste foto’s van het M-Sportpakket dat optioneel beschikbaar is voor de nieuwe 1-Reeks zijn gelekt.

Niet helemaal overtuigd van de nieuwe 1-Reeks? Misschien kan het optionele M-Sportpakket dan iets voor jou betekenen. De eerste foto’s tonen een aangepaste voorbumper met grotere luchtinlaten, die tegelijk verdonkerd werden om een sportievere indruk na te laten. Verder vinden we aan de buitenkant een nieuwe achterbumper, nieuwe zijschorten en sportieve velgen uit de M-rekken terug.

Binnenin zorgt het optionele M-sportpakket eerst en vooral voor een nieuw sportstuur, een M-shiftindicator en een aluminium pedalenset. Verder krijg je dankzij het M-pakket sportstoelen en enkele aluminium accenten in het interieur, waaronder de aluminium instaplijsten met het obligate M-logo. Meer details over het M-Sportpakket zouden ons binnenkort moeten bereiken, normaal zal het pakket samen met de nieuwe 1-Reeks op het autosalon van Frankfurt worden voorgesteld. (Via: BMWBlog)

Lees hier alle details over de nieuwe BMW 1-Reeks.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste foto’s: BMW 1-Reeks met M-Sportpakket"

  1. Fritz 07-06-2011 om 23:00

    Prachtige voiture!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...