Video: Jaguar XKR-S op het circuit

Jaguar XKR-S Circuit Video
Jaguar heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de Jaguar XKR-S, hoofdingenieur Mike Cross neemt de brutale XKR mee voor een ritje rond Portugal’s Autódromo Internacional do Algarve.

De Jaguar XKR-S is de overtreffende trap van de XKR. Waar de XKR nog relatief comfortabel en beheersbaar is, moet deze XKR-S een meer brutale versie zijn voor het circuit. Het vermogen werd dan ook met 40 pk opgeschroefd tot 550 paarden, wat de sprint van 0 naar 100 km/u op 4,4 seconden brengt. De Jaguar XKR-S haalt een topsnelheid van 300 km/u en krijgt ook enkele visuele aanpassingen. Zo beschikt de Jaguar XKR-S over dikke diffuser en een grote achterspoiler, alles voor het weggedrag uiteraard. De V8 klinkt ook brutaler dan de XKR, oordeel zelf in onderstaande beelden.

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XKR.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...