Gelekt: Nieuwe BMW 1-Reeks

Nieuwe BMW 1-Reeks Gelekt
De eerste foto’s van de nieuwe BMW 1-Reeks zijn zonet op het internet gelekt.

Normaal moesten we er nog enkele dagen op wachten, maar dankzij een perslek hebben we nu al de eerste foto’s van de nieuwe 1-Reeks beet. Wat we te zien krijgen is best verrassend, want ten opzichte van zijn voorganger ondergaat het model toch enkele substantiële wijzigingen. Zo krijgt de nieuwe 1-Reeks een neus die beïnvloed lijkt door de 5-Reeks GT, terwijl er achteraan volledig vernieuwde lichtblokken hun opwachting maken. Het interieur werd ook merkbaar opgefrist en zou kwalitatievere materialen krijgen.

Naar de technische details is het voorlopig nog wat gissen, langs benzinezijde zouden versies met 136, 170 of 250 pk klaarstaan. Terwijl de dieselliefhebber zich met 115, 136 of 184 pk tevreden kan stellen. Alle motoren krijgen een standaard Start/Stop-systeem en remenergie-recuperatie. Vermoedelijk komen ook driecilinders in het gamma, maar daar moeten we nog even het persbericht van BMW voor afwachten. De nieuwe BMW 1-Reeks zouden we deze herfst bij de dealers mogen verwachten, de première is voor het autosalon van Frankfurt in september. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd.. (Via: WCF)

Update: De nieuwe BMW 1-Reeks is officieel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...