Enkel in China: BMW M3 Carbon Edition

BMW M3 Carbon Edition China
BMW heeft alweer een speciale editie van de M3 klaar voor China.

China houdt van de M3, dat blijkt uit het aantal speciale edities dat het Beierse merk er op de markt gooit. Na de lancering van de M3 Tiger Edition en M3 Special Edition brengt BMW er nu deze M3 Carbon Edition op de markt, in een gelimiteerde oplage van 111 stuks. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het bij deze speciale editie allemaal om koolstofvezel. Zo werd het dak volledig in koolstofvezel opgetrokken, is er plaats voor een nieuwe koolstofvezel voor- en achterbumper en werden ook de zijschorten, luchtinlaten en de kleine kofferspoiler in koolstofvezel uitgevoerd.

De M3 Carbon Edition wordt uitgevoerd in het wit, staat op zwarte 19″ velgen en krijgt enkele Carbon Edition logo’s. Binnenin vinden we een zwart interieur met koolstofvezel inleg voor het dashboard en zwarte lederen zetels met een koolstofvezel patroon en contrasterend wit stiksel. Onder de motorkap heeft BMW niet gesleuteld, de 4-liter V8 zorgt dus nog steeds voor 420 pk en 400 Nm koppel. BMW start de verkoop van deze speciale editie vanaf juli in China. Kostprijs? 130.000 euro. (Via: BMWBlog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...