Audi rijders zijn het meest sexy, voor BMW en MINI

Audi R8 Sexy Babe
Uit een Britse studie blijkt dat de meest sexy mannen en vrouwen in een Audi rijden. 

Het onderzoek dat uitgevoerd werd door Confused.com geeft aan dat 21% van de mannen vrouwelijke Audi rijders als het meest sexy bestempelen. Vrouwen op hun beurt lijken die stelling te bevestigen, 31% van de vrouwen vinden mannelijke Audi rijders het meest sexy. Voor de vrouwen komen mannen in een BMW met 25% op de tweede plaats, de mannen op hun beurt vallen naast vrouwen in Audi’s op vrouwen in MINI’s (14%).

Uit het onderzoek blijkt verder ook dat een kwart van de mannen en 20% van de vrouwen achter het stuur reeds geflirt heeft met een andere bestuurder. Daarnaast geeft 10% aan dat ze ooit hun vriend of vriendin gedumpt hebben in de auto. Het is trouwens niet de eerste keer dat enquêtes worden gehouden omtrent automerken. Eerdere studies toonden bijvoorbeeld aan dat vrouwelijke BMW rijders het meest waarschijnlijk sexy lingerie dragen en dat BMW rijders het meest agressief rijden, gevolgd door witte bestelbusjes en Audi rijders.

Audi A1 Worthersee Babe

Deel dit bericht:

3 reacties op "Audi rijders zijn het meest sexy, voor BMW en MINI"

  1. NVGelder 03-06-2011 om 11:03

    Zo rap mogelijk een R8 gaan kopen dan!

  2. kristofl 03-06-2011 om 11:57

    Schoon carrosserie! 😉

  3. Wolf 04-06-2011 om 14:09

    Misschien krijgen de heren in Audi en BMW wel aandacht van de dames omdat ze denken dat de heren loaded zijn ( goed gevulde beurs). Golddiggers noemen we zulk soort. Nee, dank u. Ik sla over.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...