Foto’s: World Series by Renault @ Francorchamps

Renault World Series Francorchamps
Zelf konden we er jammer genoeg niet bij zijn, maar bezoeker goldenpower09 was op 30 april wel aanwezig op het grote Renault-evenement in Spa.

Er viel duidelijk heel wat te zien op het evenement. Op de foto’s herkennen we onder andere de Renault Mégane Trophy, Mégane RS, Mégane R26R, Clio RS en de Gordini-modellen. Naast de meer recente modellen kwamen er ook oudere modellen aan te pas, zo zien we verschillende Renault Alpine’s en een hele resem Renault 4’s. Verder kon uiteraard ook het Lotus Renault GP Formule 1-team niet ontbreken. Alle foto’s van het evenement kan je HIER bekijken. (Met dank aan Goldenpower09)

Zelf ook een exclusieve auto gespot of een auto-evenement bijgewoond? Post je foto’s dan hier.

Renault Alpine

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...