BMW 6-Reeks Cabrio door Hartge

Hartge 6-Reeks Cabrio
Wie de zomer niet wil starten met een standaard BMW 6-Reeks Cabrio, kan misschien even bij de heren van Hartge langsgaan. 

Die bieden namelijk behoorlijk wat uiterlijke opsmuk aan voor je BMW 6-Reeks Cabrio, kwestie van iets unieker voor de dag te komen. De tuner voorziet in 2 verschillende velgen, zijnde de Ultima Smokey Silver en de Classic 2. De afwerking van die velgen kan in elke kleur die je maar wilt dankzij de Individual finish. Wie glanzende velgen wenst, kiest voor de Brilliant finish. Beschikbaar van maatje 19 tot 21.

Verder biedt Hartge nog speciale uitlaatpijpen aan, 4 stuks om precies te zijn, 2 aan elke kant. Aan de binnenkant kan je je 6-Reeks Cabrio voorzien van aluminium pedalen en een logootje van Hartge in het stuur. Dankzij de optionele sportvering staat de wagen vooraan 3 cm lager tegen de grond. Achteraan is dat 2,5 cm. De wagen kan rondom rond bekleed worden met Hartge-logo’s naar wens.

Deel dit bericht:

1 reactie op "BMW 6-Reeks Cabrio door Hartge"

  1. PJS 01-06-2011 om 18:19

    Echt marginale velgen, totaal geen verbetering ten opzichte van het standaardmodel.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...