Alfa Romeo Rosso Days: van 9 tot 20 juni!

Alfa Romeo Rosso Days
Ook verliefd op het adembenemende rood van de 8C Competizione? Voortaan is het 8C-Rood zowel voor de 159 als Giulietta beschikbaar, ontdek het zelf tijdens de Alfa Romeo Rosso Days van 9 tot 20 juni!

Het befaamde en schitterende Rosso Competizione dat speciaal ontwikkeld werd voor de 8C Competizione maakt voortaan ook zijn opwachting op de 159, nadat het eerder ook al op de Giulietta zijn opwachting maakte. Het diepe parelrood dat in drie lagen wordt gespoten geeft de 159 en Giulietta een extra exclusieve toets. Voortaan kunnen de Alfisten die helemaal weg zijn van de 8C Competizione met deze kleur dus ook een stukje van dit exclusieve model in hun bezit hebben. Speciaal om dit te vieren organiseert Alfa Romeo de Rosso Days van 9 tot 20 juni, tijdens die dagen verwennen de concessiehouders van Alfa Romeo u met tal van rode collector’s items en zal je de 159 en Giulietta in het 8C-rood kunnen bewonderen.

De showrooms worden daarnaast ook in het rood aangekleed, mede dankzij enkele partnerships met toonaangevende merken voor wie de rode kleur even belangrijk is als Alfa Romeo. Zo zullen Coca-Cola en Spa voor de catering zorgen. Bezoekers maken daarnaast ook kans om prijzen te winnen, waaronder een exclusieve, knalrode SMEG-koelkast. Via Styletoday.be kan je trouwens een compleet verzorgd weekend voor twee met de Alfa Romeo Giulietta winnen, check de details hier.

Lees hier onze rijtest met de Giulietta 2.0 JTDm (in Rosso Competizione).
Lees hier onze rijtest met de Giulietta QV (in Rosso Competizione).

Test Alfa Romeo Giulietta JTDm


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...