Is dit de BMW 6-Reeks Gran Coupe?

BMW 6-Reeks Gran Coupe
We bevestigden eerder al dat de BMW Gran Coupé in productie zou gaan, deze patentfoto’s zouden het uiteindelijke resultaat moeten tonen.

Naast de Coupé en Cabrio zou het 6-Reeks gamma voortaan ook een vierdeurscoupé bevatten. De BMW 6-Reeks Gran Coupé zou dan als concurrent voor de Mercedes CLS en Audi A7 Sportback moeten fungeren. Opvallend is het feit dat de wagen op de patentfoto’s niet erg veel verschilt van het conceptmodel dat vorig jaar in Bejing werd onthuld, iets wat we weliswaar al eerder zagen gebeuren met de 6-Reeks Coupé.

Qua afmetingen en prijszetting zou de 6-Reeks Gran Coupé zich precies tussen de 5-Reeks en 7-Reeks positioneren, met vermoedelijk hetzelfde gamma zes- en achtcilinders als deze twee modellen. Bij de start zou het gaan om twee benzinemotoren. De 650i beschikt over een 4.4-liter V8 met 407 pk en 600 Nm koppel, de BMW 640i maakt gebruik van een 3-liter zes-in-lijn, met een vermogen van 320 pk en 450 Nm koppel. Later volgt ongetwijfeld ook nog een 630d en 640d voor de dieselmarkten. (Via: JokeForBlog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...