Spyshots: Aston Martin Rapide S

Aston Martin Rapide S - spyshots
De Aston Martin Rapide beschikt over 477pk uit een heerlijke twaalfcilinder, maar dat kan en mag altijd een beetje meer zijn..

Onderstaande foto’s zijn getrokken in de wijde omgeving van het productiecentrum van Aston Martin, met slechts oppervlakkige camouflagetape aan de voor- en achterzijde. Omdat de wagen nog maar net geïntroduceerd werd in 2010 is de kans dat we hier te maken hebben met een facelift bijzonder klein, zeker omdat de wijzigingen verder zouden gaan dan slechts enkel cosmetische aanpassingen.

Zo is de grille iets groter vooraan, en zien we eveneens extra luchtinlaten. Achteraan vinden we een nieuwe bumper terug, we mogen er dus vanuit gaan dat de Britten van plan zijn om binnenkort een extra sportieve versie van de vierdeurscoupé beschikbaar te maken, wat dan de Rapide S zal worden. Als motorblok dringt de 5,9 liter V12 van de DBS zich aan, die is namelijk goed voor 517pk. Hier in België betaal je voor de Aston Martin met 4 deuren 183.025 euro zonder enige opties, dus verwachten we dat de prijs voor de Rapide S boven de 200.000 euro zal gaan liggen. Concurrenten worden ongetwijfeld de Porsche Panamera Turbo S en Maserati Quattroporte S. Meer nieuws verwachten we tegen het autosalon van Frankfurt, dat midden september zijn deuren opent. (Via: TS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...