BMW denkt na over zevenzits X7

BMW X7 Render
Het gerucht bestaat al langer, maar volgens recente bronnen denkt BMW aan een extra grote SUV.

Toen BMW in 1999 de X5 lanceerde wisten we niet dat deze het begin zou betekenen voor een hele resem X-modellen. Vandaag bestaat de X-familie namelijk uit vier leden: de X1, X3, X5 en X6. Daarnaast heeft het merk met de X5 en X6 M ook al twee prestatiegerichte SUV’s in het gamma, vermoedelijk binnenkort gevolgd door de X3 M. Toch lijkt dat nog niet genoeg voor het Beierse merk, want nieuwe geruchten vertellen ons dat het een X7 aan het ontwikkelen is.

Die BMW X7 zou dan een directe concurrent moeten worden voor de Mercedes GL en eventueel ook een toekomstige Audi Q9. Om zich meer te differentiëren van de X5 zal de X7 over drie zetelrijen beschikken, waardoor hij zeven personen zal kunnen vervoeren. Het gerucht dat BMW een X7 zou bouwen bestaat al langer, maar de ontwikkeling van het model werd in 2008 gestopt door de slechte economische situatie in de Verenigde Staten. Maar nu het ergste van de crisis voorbij is, lijkt BMW de draad terug op te willen pakken. Eerder gingen ook al geruchten dat een X4 als kleine X6 gelanceerd zou worden. De toekomst zal echter moeten uitwijzen hoe het BMW X-gamma zich precies zal uitbreiden. (Via: AutoBlog)

BMW X7

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...