Ook Vorsteiner neemt de Panamera onder handen

Porsche Panamera Vorsteiner
De Porsche Panamera is populair bij Duitse tuners, Vorsteiner doopt hun creatie om tot de V-PT Edition.

Visueel werd de viersdeurscoupé van Porsche voorzien van een nieuwe bodykit. We zien een aangepaste voorbumper die elegantie en agressiviteit moet combineren. Behalve visuele verbeteringen heeft de nieuwe bumper ook functioneel nut, want de luchtsplitter voorziet de V8 krachtbron van extra koeling. Verder werden ook de sidekirts aangepast met koolstofvezel exemplaren, achteraan vinden we ook een ducktail terug. Dit retro-element verwijst naar andere oldschool Porsche modellen, Vorsteiner is de eerste tuner die deze achterspoiler op de Panamera installeert.

Naast aanpassingen op visueel gebied werd ook het uitlaatsysteem onder handen genomen. Zo krijgt de toekomstige klant de keuze uit een stalen of titanium exemplaar, waarmee er 40% gewicht bespaard wordt ten opzichte van een standaard uitlaat. Het nieuwe geluid moet de V-PT een eigen identiteit te geven. De conversie van elke Panamera Turbo is mogelijk bij alle dealers van Vorsteiner.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...