Infiniti komt met sportwagen

Infiniti_Roadster
Infiniti komt waarschijnlijk met een nieuw sportmodel op de markt. Als premiumconstructeur kan je dan ook niet anders…

Infiniti zal haar plannen om een sportwagen te bouwen volgend jaar voorstellen op het autosalon van Genève. Daar zal het een tweezitter tonen die de concurrentie met de BMW Z4 en de Audi TT moet aangaan. Net zoals die wagens zal de motor van de wagen voorin liggen. Daar houden de gelijkenissen met de TT op, maar net zoals de BMW Z4 zal deze Infiniti achterwielaandrijving krijgen.

Op gebied van looks wordt verwacht dat de wagen sterk zal gaan gelijken op het nieuwe Etherea Concept, maar tegelijk wel een stuk gestroomlijnder zal zijn. We kunnen alleen maar hopen dat Infiniti ook even terugblikt naar de Infiniti Essence Concept, die als één van de mooiste concepten op het autosalon van Genève werd onthaald. (Via: AE)

Infiniti_Roadster

Infiniti_Roadster

Deel dit bericht:

2 reacties op "Infiniti komt met sportwagen"

  1. PJS 25-05-2011 om 22:54

    Laat maar komen als Z4 concurrent!

  2. BNNY 26-05-2011 om 8:26

    Die Essence was zo heerlijk.. Gewoon produceren die handel!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...