Video: Volkswagen verkoper bewijst bouwkwaliteit

Volkswagen Golf GTI Dealer
Voor deze Volkswagen verkoper uit Chicago is de bouwkwaliteit van een Volkswagen onovertroffen, en dat bewijst hij op een bijzondere manier.

De verkoper haalt in onderstaande video namelijk alles uit de kast om de bouwkwaliteit van de Golf GTI te bewijzen. Hij slaat de deuren uitermate hard dicht en gaat zelfs op de deuren springen om de sterkte van de scharnieren te bewijzen. Hij daagt mensen met een Hyundai of Honda zelfs uit om hetzelfde te proberen. We wachten dus op een video van de concurrenten…

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Volkswagen verkoper bewijst bouwkwaliteit"

 1. ixke 24-05-2011 om 17:40

  tja, een braziliaans verkoper van VW zal zich aan dat soort fratsen niet riskeren
  de VW’s die hier geproduceerd worden hebben NIKS gemeen met “Das Auto” en de bijhorende Deutsche Grundlichkeit, je zou versteld staan welke (dikwijls van oudere technologie voorziene) troep Volkswagen hier in Brazilië op de markt durft gooien …
  tropische groet
  IX
  bahia.basix.cc

Reageer

Reactie aan het plaatsen...