Video: Audi draait BMW een loer

Audi Demand and Supply header
Het was even stil, maar Audi heeft de advertentiestrijd tussen de Duitse premiummerken nog eens opgerakeld.

De onofficiële advertentiestrijd startte in 2009, toen Audi en BMW elkaar in Los Angeles bestookten met billboards. Daarna volgenden verschillende commercials waarin Audi zijn concurrenten op een grappige manier probeerde te bestoken. Mercedes en vooral BMW lieten dit uiteraard niet zomaar aan zich voorbijgaan, en lieten zich in andere commercials ook volledig gaan ten opzichte van het merk met de vier ringen.

In deze nieuwe commercial van Audi wordt de strijd terug aangewakkerd, in de nieuwe spot zien we een bestuurder rijdend uit zijn BMW kruipen om op een oplegger met Audi’s te springen. “More people are leaving BMW, Mercedes and Lexus for Audi than ever before,” is de slogan. Grappig of niet? (Via: BMWBlog)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Audi draait BMW een loer"

  1. kristofl 20-05-2011 om 11:56

    Voor mensen met veel tijd:
    http://www.youtube.com/user/XLadvertisingTop100 

    De TOP 100 van automotive commercials.  Met oa ‘Getapaaaa’ Van Renault! Mijn favoriet is toch echt wel nummer 3!

  2. PJS 20-05-2011 om 12:16

    @Kristofl; Thanks voor de aanvulling!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...