Volgende Mercedes S-Klasse ook als cabrio

Mercedes Ocean Drive Concept
Mercedes komt tegen 2013 normaal met een nieuwe versie van de S-Klasse. Die zou niet enkel meer als sedan en coupé beschikbaar zijn.

De Mercedes S-Klasse komt er naar alle waarschijnlijkheid eerst met een korte en lange wielbasis. Vervolgens komt er een opvolger van de Mercedes CL, die niet langer CL zou gaan heten, maar de naam S-Klasse Coupé zal gaan krijgen. En waar men Coupé zegt, is het niet moeilijk om een cabrio in te beelden.

De Mercedes S-Klasse Cabrio zou dus waarheid worden. Maar wie ervan droomt een productieversie te zien van het Mercedes Ocean Drive Concept dat in dit artikel is afgebeeld, heeft het mis. De Cabrio zou er enkel komen op basis van de Mercedes S-Klasse Coupé en bijgevolg wordt het dus geen vierdeursmodel. (via AB)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Volgende Mercedes S-Klasse ook als cabrio"

 1. mrnix 18-05-2011 om 17:54

  nais 😀

 2. ixke 19-05-2011 om 11:30

  bloedmooi !
  mag gerust naast een Rolls staan wat mij betreft

 3. BNNY 19-05-2011 om 11:48

  Eerst zien en dan geloven uiteraard..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...