Foto’s & Video: Supercar Showdown in Shanghai

Sick supercar event at China
China doet momenteel wat onder inzake de ontwikkeling van sportwagens, maar een resem sportwagens verzamelen kunnen ze duidelijk beter dan gedacht!

Dat ze in het land van de Rijzende Zon het graag groots zien moeten we jullie niet meer vertellen. Dit gedachtegoed trekken ze door op de SIC Club Challenge die vorige week plaatsvond op het F1 circuit van Shanghai. De vertaling van het SIC woord is ons niet duidelijk, maar het vat meer dan goed de essentie samen van de aanwezige wagens.

De volledige lijst van deelnemende wagens achterhalen is ons niet gelukt, maar voor iedereen was wel iets aanwezig waarvan de hartjes sneller zullen slaan. Een opmerkzame kijker zal het volledige Veyron gamma herkennen, de spikspinternieuwe One-77, een hoop Pagani’s en Koenigsegg’s, te veel Ferrari’s, Lamborghini’s, BMW’s, Porsches en zelfs een heerlijke SL65 AMG Black Series… Het gaat en blijft maar doorgaan. Op TeamSpeed bemerkte iemand dat enkele pareltjes zoals de Veyron SuperSport en de Aston Martin One-77 persdemo’s zijn, maar dat kan de pret niet bederven.

Voor de rest kunnen we jullie enkele machtige foto’s meegeven en zelfs bewegend beeld, het gevoel dat jullie erna hebben mogen jullie gerust delen in de comments. Iemand trouwens een idee hoe de eigenaar van de Hummer H3 zich voelt tussen al dat brutaal pk-geweld rond hem?

Deel dit bericht:

4 reacties op "Foto’s & Video: Supercar Showdown in Shanghai"

 1. Bart 17-05-2011 om 19:13

  Weet iemand wat het ding achter de Pagani Zonda Cinque op foto 7 is?

 2. PJS 17-05-2011 om 20:39

  Mmm, heeft wat weg van een Caparo T1, maar dat is het niet..

 3. MRM 17-05-2011 om 23:29

  Da’s een Tramontana!

 4. mrnix 18-05-2011 om 18:02

  geen idee kvind het wel lachen xD

Reageer

Reactie aan het plaatsen...