Video: Ferrari F4/5 tijdens zijn eerste race

P4/5 Competizione
De Ferrari P4/5 Competizione van Glickenhaus racet voor het eerst mee op de Nürburgring.

We hadden het al meer dan eens over de Ferrari P4/5 Competizione van James Glickenhaus. Zoals reeds geweten, zal de wagen in juni deelnemen aan de 24-uren race van de Nürburgring. Vooraleer het team wordt toegelaten, zijn er de noodzakelijke voorbereidingsraces in het VLN Kampioenschap.

Op 2 april nam de P4/5 voor het eerst deel aan een dergelijke race op de Nürburgring. De racebolide die onderdelen van zowel de Ferrari F430 GT2 ALMS als de Ferrari F430 Scuderia gebruikt, had helaas met pech te kampen. Zoals te zien is in onderstaande video naar het einde toe, komt er nogal wat rook uit het motorcompartiment. Hopelijk gaat het tijdens de 24-uren race iets beter voor Glickenhaus. Rond 8:15 is er bovendien ook een kleine botsing te zien tussen een Lexus LF-A en een Porsche 911. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...