Video: het uitlaatgeluid van de Pagani Huayra

Pagani Huayra Sound
Ook benieuwd hoe de Pagani Huayra klinkt? 

Met de Huayra zet Pagani een nieuw benchmark onder de supersportwagens. Onder de motorkap vinden we een door AMG gefabriceerde V12-motor, inclusief twee turbo’s en 6 liter longinhoud. Dat zorgt in totaal voor een vermogen van 700 pk en een maximaal koppel van 1.100 Nm, waarmee de Huayra van 0 naar 100 km/u sprint in 3,2 seconden en een topsnelheid haalt van 350 km/u. Dat de vier uitlaatpijpen achterin in staat zijn om redelijk wat decibels te veroorzaken is gezien het V12-motorblok dus geen verrassing. Dankzij twee video’s kunnen we ons een beter beeld vormen van hoe de nieuwe Pagani klinkt. Let bij de eerste video ook op de flaps, die achteraan de wagen net als bij een vliegtuig de luchtstroom helpen te regelen. (Dank aan Bob Stoffels voor de tip!)

http://www.youtube.com/watch?v=ncj9VK0GX9E

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: het uitlaatgeluid van de Pagani Huayra"

  1. mrnix 12-05-2011 om 19:09

    nee danku

Reageer

Reactie aan het plaatsen...