Eerste schets: Hyundai i40 Sedan

Hyundai i40 Sedan
Hyundai heeft een eerste schets vrijgegeven van de i40 Sedan, het model zal donderdag op het autosalon van Barcelona debuteren.

De Sedan bouwt uiteraard verder op de i40 Break die op het autosalon van Genève werd onthuld. De wagen oogt dan ook erg Europees en geeft dankzij zijn lijnenspel een dynamische indruk. De wagen werd getekend in het Europese hoofdkwartier van Hyundai in Rüsselsheim, Duitsland. Deze Hyundai i40 Sedan zal het moeten opnemen tegen de Ford Mondeo en Volkswagen Passat.

Details over het model blijven voorlopig schaars, wat we wel weten is dat de wagen over een wielbasis van 2,77 meter zal beschikken. Onder de motorkap komen de bekende Hyundai motoren, waaronder een 1.7-liter diesel met 115 of 136 pk, een 1.6 GDI met 140 pk en een 2.0 met 177 pk. Meer details krijgen we ongetwijfeld bij de onthulling van het model in Barcelona.

Hyundai i40 Sedan

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...