Video: Corvette Racing in Long Beach

Chevrolet Corvette Racing Long Beach
Een beetje ver van ons bed, maar altijd interessant: de Corvette Racing Series.

Het American Le Mans Series kampioenschap doet een modale Belg hoogstwaarschijnlijk niets, maar de filmpjes die Corvette Racing het internet opstuurt, zijn steeds het kijken waard. Na de 12 uren van Sebring stond Long Beach op het programma. Met een duurtijd van twee uur was deze race eerder een lange sprint dan een uithoudingsrace. Toch stelt het stratencircuit uit beton de rijders bijzonder op de proef.

Wagen nummer 4 van Corvette Racing kon in de kwalificaties een tweede startplek verzegelen. Na tien minuten in de race klom de Corvette naar de eerste positie, maar dat was voor slechts een dik half uur. Beide wagens kwamen uit de race met deuken en krassen typisch voor een stratenrace. Nummer 4 finishte als tweede in de GT-Klasse, wagen nummer 3 klom van helemaal achteraan het veld omhoog naar de vijfde finishplek.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...