Lexus komt met CT300h en 3 andere modellen

Lexus CT200h
Lexus, het luxemerk van Toyota, zal een krachtiger versie van de CT200h produceren en verder nog 3 nieuwe modellen introduceren.

Lexus is in Europa misschien wel aan een gestage groei bezig, in de VS verliest het luxemerk terrein op de Duitse premium-rivalen. Daarom wil het merk nieuwe modellen introduceren. Verder is de verkoop in de VS vooral gelinkt aand de verkoop van de Lexus RX, en dat in een periode waar SUV’s minder en minder gekocht worden.

Het eerste nieuwe model van Lexus zal de Lexus GS worden. Dat model zal gebaseerd zijn op de Lexus LF-Gh Concept. Verder komt er nog een zevenzits crossover en een compacte SUV. En dan is er natuurlijk nog de potentere versie van de Lexus CT200h, die versie noemen we voorlopig Lexus CT300h. Details over deze nieuwe modellen zijn nog niet gekend. (via MA)

Lees hier onze rijtest met de Lexus LS600hL.
Lees hier onze rijtest met de Lexus RX450h.
Lees hier onze rijtest met de Lexus IS200d.
Lees hier onze rijtest met de Lexus IS250C.
Lees hier onze rijtest met de Lexus GS450h.

Lexus LF-Gh

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...