Dromen mag: Lamborghini Aventador LP770-4 SV

Lamborghini Aventador LP700 SuperVeloce preview
De Aventador is nog maar net gelanceerd of enkele creatievelingen denken alweer een stapje vooruit naar de komst van de SuperVeloce versie.

Om direct met de deur in huis te vallen, voor 2014 moeten we geen nieuws verwachten omtrent de SV variant. Eerst krijgt de Aventador nog genoeg tijd om zich te bewijzen, en over een tweetal jaar verschijnt er naar alle waarschijnlijkheid wel een Roadster variant. Maar dromen mag altijd, vandaar dat deze Photoshop ons al een beeld schetst hoe de volgende generatie SuperVeloce er zou kunnen uitzien. Behalve een kleine gewichtsafname door het gebruik van lichtere materialen en een gewijzigde bodykit mogen we hopen op een vermogenstoename.

Maar of die effectief 70 pk zal wezen valt nog af te wachten. Bij de legendarische Murcielago en zijn SV variant steeg het vermogen met slechts 30 pk, ten opzichte van die snelle stier kon de gloednieuwe Aventador ook maar 30 pk extra aanbieden. Of Lamborghini op een of andere manier nog eens een tiental pk kan tevoorschijn toveren valt nog af te wachten. De impressie is alvast geslaagd, maar laat ons nog maar even genieten van de gewone LP700 en zijn adembenemende prestaties. (Via TS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...