Video: BMW’s Ultimate Driving Machine is terug!

BMW 5-Reeks vliegtuigtank advertentie ultimate driving machine
In een nieuwe commercial haalt BMW de slagzin “Ultimate Driving Machine” terug vanonder het stof.

Het advertentiebureau Grey West, heeft in een nieuwe commercial voor de BMW 5-Reeks de oude slogan “Ultimate Driving Machine” vanonder het stof gehaald. Deze lijkt nu terug gebruikt te worden na de controversiële “Joy” campagne, die onder andere “Freude Am Fahren” als slagzin had. In een 30 seconden durende advertentie zien we de nieuwe BMW 5-Reeks samen met een tankvliegtuig, hierin wordt de verbeterde brandstofefficiëntie van de nieuwe fünfer onder de aandacht gebracht. De Boeing KC-135 Stratotanker vult namelijk de koffietas van de bestuurder bij, in plaats van de brandstoftank.

Lees hier onze rijtest met de BMW 5-Reeks Sedan

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...