Anderson brengt de DBS ‘Superior Black Edition’

Anderson Aston Martin DBS Superior Black Edition
Na de zwarte 458 Italia ondergaat de Aston Martin DBS nu hetzelfde lot.

De prachtige Aston Martin wordt voorzien van een hoogwaardige matzwarte glans om een meer “dynamische en sportieve look” te bekomen, dat meldt Anderson ons vol trots. De Superior Black Edition heeft wel iets, maar niet dat een standaard DBS iets tekort komt, laat staat een Black Edition. Om het geheel af te werken werd er veelvuldig gebruik gemaakt van koolstofvezel, het officiële Aston Martin logo werd met rood overspoten.

Behalve een volledig zwarte wagen met dito wielen van 21″ en contrasterende rode remklauwen, werd er ook nog wat gesleuteld aan het motorblok. Waar een standaard DBS een mooie 517 pk bezit, heeft Anderson de Superior Black Edition voorzien van 565 pk. Bovendien werd er 21kg bespaard in vergelijking met een originele DBS, verder zit een elektronische demper in de zwarte uitlaatpijpen verwerkt. Hiermee heeft de toekomstige eigenaar de mogelijkheid om het uitlaatgeluid te regelen. Binnenin werd het dashboard vervangen door een zwart exemplaar, eveneens uit koolstofvezel. Net zoals de buitenzijde voorziet Anderson er een contrasterend rode stitching.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Anderson brengt de DBS ‘Superior Black Edition’"

  1. ixke 02-05-2011 om 15:39

    wat een geil beest van nen otto !

  2. kristofl 02-05-2011 om 22:26

    vet!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...