Wedstrijd: Spot een Jeep en win!

Spot een Jeep en Win
We hebben twee Jeep USB-sticks van 8 GB te geef, om die te winnen moet je een Jeep spotten en uploaden op de website.

Deze week staat in het teken van Jeep, gisteren kregen jullie alvast een rijtest van de Grand Cherokee voorgeschoteld, zaterdag volgt een rijtest van de Jeep Compass. Daarbij hebben we ook twee USB-sticks te verloten, en dat doen we via een spotwedstrijd. Het is de bedoeling dat jullie deze week een Jeep spotten en hem uploaden in onze spotsectie. Vervolgens zullen de twee spots winnen met de meeste “likes” via de facebook-plugin. Vraag je vrienden dus om jouw spot te liken om meer kans te maken op de overwinning. Zondag om 15u maken we de twee winnaars bekend!

Ook deze week waren twee USB-sticks te winnen, deze gaan naar monty voor zijn spot van de Ferrari Enzo en Dequal voor zijn spot van de Lotus Evora. Beiden proficiat!

Jeep Grand Cherokee

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...