Ferrari biedt 7 jaar waarborg op nieuwe modellen

Ferrari
Ferrari biedt voortaan 7 jaar waarborg aan op nieuwe modellen, zonder kilometerbeperking.

Hiermee krijgt Ferrari een mooi extra voordeel om twijfelende eigenaars te overtuigen om toch te kiezen voor het merk uit Maranello. Eigenaars van een gloednieuwe 458, California of FF kunnen dus de volgende 7 jaar in alle rust genieten van een aangename onderhoudsgarantie dankzij het Ferrari Genuine Maintenance Program.

Het specifiek programma voorziet een jaarlijkse checkup voor zij die 20.000 km met hun bolide afleggen, maar voor de kilometervreters onder ons kan het onderhoud ook vroeger gelegd worden. De redenen voor het grote vertrouwen in hun eigen producten zijn divers, zo stijgt het aantal supercarfabriekanten elk jaar en slinkt het aantal petrolheads die een supercar willen aanschaffen. Anderzijds is het productieproces ook zodanig geëvolueerd, waarbij de wagens worden gebouwd met hoogtechnologische processen, waardoor de kwaliteit uiteraard op een uiterst hoog niveau staat. Ferrari volgt hiermee dus de Koreanen van Kia, dia al langer 7 jaar garantie aanbieden, maar bij Ferrari wel zonder beperking in kilometers.

Ferrari FF

Deel dit bericht:

1 reactie op "Ferrari biedt 7 jaar waarborg op nieuwe modellen"

  1. ixke 02-05-2011 om 15:53

    interessante vergelijking : Ferrari volgt KIA …
    tropische groet
    ixke

Reageer

Reactie aan het plaatsen...