Volvo’s vlaggenschip is niet voor binnenkort

Volvo Concept Universe
Volvo droomde in Shangai nog van een vlaggenschip dat kan concurreren met de BMW 7-Reeks, de Lexus LS, de Jaguar XJ en de Audi A8.

Die droom zal het merk evenwel niet in de directe toekomst kunnen waarmaken volgens de laatste geruchten. En die geruchten zouden afkomstig zijn uit de mond van de CEO van Volvo zelf, Stefan Jacoby. Die zegt dat het bedrijf zich vooral moet concentreren op haar huidige line-up en tegelijkertijd assemblage in China moet beginnen.

Jammer voor Li Shufu, de voorzitter van Geely, het bedrijf dat Volvo een jaar geleden overnam. Die droomde er namelijk luidop van een concurrent voor de BMW 7-Reeks te gaan bouwen. Het Volvo Universe Concept lijkt dan een redelijk nutteloos concept, aan de andere kant kan Volvo hier misschien inspiratie opdoen voor de volgende generatie S80. Of juist niet natuurlijk, gezien het concept niet echt warm onthaald werd. (via AB)

Volvo Concept Universe

Volvo Concept Universe

Deel dit bericht:

1 reactie op "Volvo’s vlaggenschip is niet voor binnenkort"

  1. PJS 28-04-2011 om 9:48

    Het concept heeft gewoon te weinig spraakmakende stijlelementen om een nieuw vlaggenschip te bouwen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...