Video: Toyota FT-86 II Concept laat zich horen


Op de FT-86 website van Toyota werden officiële geluiden vrijgegeven van de FT-86 II Concept.

Vorige week hadden we het nog over de FT-86 II Concept en de Scion FR-S, nagenoeg twee dezelfde wagens. Wat we nog niet meegaven is dat op de website van Toyota reeds officiële geluiden te downloaden zijn. Het starten van de motor, het motorgeluid en ook het uitlaatgeluid zijn er als mp3 te downloaden.

De FT-86 II Concept krijgt een 2.0-liter boxermotor met een manuele versnellingsbak om het sportieve karakter te onderstrepen. De wagen krijgt -zoals het hoort- achterwielaandrijving en een vermogen van nagenoeg 200 pk. Een sprint van 0-100 km/u is daarmee reeds voorbij na ongeveer 7 seconden. Op de productieversie is het nog even wachten, maar die zal volgens insiders tot 95% gelijkaardig zijn aan dit conceptmodel. (Video: FT86club)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Toyota FT-86 II Concept laat zich horen"

  1. mrnix 28-04-2011 om 18:59

    geil!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...