Video: Fiat Freemont

Fiat Freemont
De eerste bewegende beelden van de Fiat Freemont zijn er. 

De Fiat Freemont is gebaseerd op de Dodge Journey, maar is naar verluidt een stuk Europeser dan die laatstgenoemde wagen. We konden de wagen al in levende lijve zien op het autosalon van Genève en moeten eerlijkheidshalve toegeven dat de gunstige basisuitrusting en de Europese motoren ons alleszins al doen verlangen naar meer van deze wagen te zien te krijgen. Je zal kunnen kiezen tussen een 2.0 MultiJet met 140 pk of 170 pk in combinatie met een manuele versnellingsbak en voorwielaandrijving. Later volgen nog twee versies met vierwielaandrijving, hier zal je kunnen kiezen tussen de 2.0 MultiJet met 170 pk of de Chrysler 3.6 V6 met 276 pk in combinatie met een automatische transmissie.

Het enige dat niet echt Europees geworden is, zijn de looks aan de buitenkant. Maar dat kan je natuurlijk nog steeds positief interpreteren. De wagen is met zijn 4,89 cm lengte niet direct compact, maar hierdoor kan hij wel 7 inzittenden vervoeren of 1.461 liter bagage slikken inclusief chauffeur en één passagier. Geniet hieronder van de eerste bewegende beelden. (via CS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...