Impressie: Jaguar SUV

Jaguar SUV
We lieten u eerder al weten dat Jaguar met een SUV zal komen, nu kunnen we ook een idee geven over hoe het model eruit zou kunnen zien. 

De Jaguar SUV zou pas binnen 4 jaar op de markt verschijnen, maar Jaguar heeft nu een bepaalde designrichting gekozen, waarvan er binnen 4 jaar ongetwijfeld nog enkele elementen van over zullen blijven. En daarom maakte Teophilus Chin de afbeeldingen die je in dit artikel kan bekijken. De looks van de SUV die we hier zien combineren de koplampen van de Jaguar XJ met de achterkant van de XF. De schetsen zijn gemaakt op basis van een Mazda CX-9.

Onderhuids zou Jaguar onderdelen lenen van zustermerk Land Rover. Om toch niet teveel te concurreren met Land Rover, zou Jaguar de nadruk van haar SUV niet leggen op off-road capaciteiten, maar eerder op luxe, comfort en bruikbaarheid binnenin en stijl aan de buitenkant. Wij zijn alvast benieuwd!

Jaguar SUV

Jaguar SUV

Deel dit bericht:

4 reacties op "Impressie: Jaguar SUV"

 1. PJS 28-04-2011 om 10:16

  Toch nog niet helemaal mijn ding, de achterkant OK, de voorkant is een beetje buiten proportie..

 2. BNNY 28-04-2011 om 11:05

  Ben ik de enige die in de voorkant de SsangYong Korando herken?

  http://www.groenlicht.be/wp-content/uploads/SS-Korando-1.jpg

 3. TDB 28-04-2011 om 12:54

  Bij de voorkant gaat het inderdaad helemaal mis…

 4. mrnix 28-04-2011 om 19:01

  @BNNY dan ben je toch de enigste precies :p

Reageer

Reactie aan het plaatsen...