Team Lotus koopt Caterham

Caterham Seven Team Lotus
Na weken speculatie heeft Team Lotus bevestigd het Britse Caterham over te nemen.

Details over de overname zijn gelimiteerd, maar Caterham kan nu alvast iets zekerder zijn over haar toekomst. Met de steun van Team Lotus moet Caterham erin slagen haar imago en producten naar een wijdere klantenbasis over te brengen. Tony Fernandes wordt nu naast zijn F1-team ook eigenaar van Caterham, maar het management bij de Britse autobouwer blijft op post.

Om de overname te vieren zal Caterham een gelimiteerde editie uitbrengen van de Caterham Seven. De 50 exemplaren krijgen de groen-gele kleuren van het F1-team alsook een door Jarno Trulli en Heikki Kovalainen gesigneerde badge. Bovendien krijgen kopers de kans op een rondleiding binnen de fabriek van Team Lotus.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...