Gerucht: Renault plant twee nieuwe modellen


De Renault Captur Concept zou als basis dienen voor twee nieuwe productiemodellen.

De Renault Captur, een klein crossover concept onthuld op het autosalon van Genève, zou volgens insiders ontwikkeld worden tot twee nieuwe productiemodellen. De mainstream versie wordt volgens hen een kleine vijfdeurs gelijkaardig aan de Nissan Juke, die ook hetzelfde Renault-Nissan Alliance platform meekrijgt. Het andere model wordt een driedeurs met enkele unieke design kenmerken. Denk aan een Range Rover Evoque, maar in het klein.

De coupé versie zou de eerste in zijn klasse kunnen zijn en biedt Renault een ongewoon model aan met een gelijkaardige aantrekkingskracht als de Mini Cooper en de Citroën DS3, waarvoor Renault voorlopig geen concurrenten heeft. De vijfdeurs productieversie van de Captur wordt verwacht binnen twee jaar, de driedeurs zou kort daarop volgen. (Via:Autocar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...