Updates GroenLicht.be + Spot Wedstrijd!

Spots header
Wie onze website op de voet volgt heeft de wijzigingen ongetwijfeld al opgemerkt, naast een spotsectie kan je voortaan ook een profiel aanmaken.

Om van GroenLicht meer een community te maken hebben we besloten om enkele wijzigingen in te voeren. Zo kan je voortaan enkel reageren als je een account hebt. Aangezien we ook beseffen dat lange registratieformulieren enkel in de 20ste eeuw werden getolereerd, hebben we ervoor gekozen dat mensen gewoon kunnen reageren en daarbij enkel username en e-mailadres moeten opgeven, waarna je automatisch een account aanmaakt. Hierna kan je eventueel nog je profiel aanpassen en een avatar uploaden.

registreren via reactie

Registreren kan ook zonder te reageren, daarvoor klik je hier of druk je op registreren rechtsboven de website (inlog gedeelte). Daar kan je ook meteen je profiel instellen. Stel indien mogelijk ook een avatar in, zodat je reacties steeds van deze afbeelding vergezeld worden. Door te registreren krijg je ook de volledige toegang tot de nieuwe spotsectie van de website. Daar kan je (exclusieve) auto’s die je gespot hebt uploaden en delen met de bezoekers. Om jullie aan te moedigen foto’s toe te voegen, starten we een kleine wedstrijd. De komende weken zullen wekelijks de twee beste spots beloond worden met een USB-stick! Volgende zaterdag om 12u krijgen de beste twee een USB-stick (2 GB) van Renault! Veel succes!

profiel

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...