Suzuki Kizashi Ecocharge Concept

Suzuki EcoCharge Concept Kizashi
Suzuki stelt een hybride versie van de Kizashi voor in New York.

Onder de motorkap vinden we een 2.0 liter grote vier-in-lijn benzinemotor met 144 pk die samenwerkt met een elektrische aandrijving die 15 kW levert. Om de wagen verder nog zo efficiënt mogelijk te maken, integreerde Suzuki een remenergierecuperatiesysteem, start/stop-technologie en banden met lage rolweerstand. De motor wordt gekoppeld aan een automatische zesbak.

Aan de buitenkant zien we een witte wagen met subtiele blauwe details. Verder zijn er LED-mistlampen terug te vinden die de wagen moeten onderscheiden van een standaard Kizashi. De wagen staat op lichtmetalen velgen. Niet alleen de aandrijving is milieuvriendelijk, de materialen die aan de binnenkant gebruikt werden, vereisen 84% minder energie om te produceren. Suzuki heeft dus duidelijk grondig nagedacht over milieuvriendelijkheid.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...