Ongeveer gelekt: Toyota FT-86/Celica

Scion Toyota FT-86
Scion lekte enkele foto’s van haar versie van de FT-86 Concept, naar alle verwachtingen zal de Toyota FT-86 hier zeer nauw bij aanleunen.

De wagen ziet er met zijn diffuser, zijn agressieve neus en zijn grote velgen meer dan agressief uit. De grote velgen zouden op het productiemodel vervangen worden door velgen met maatje 18, nog steeds niet slecht natuurlijk. De wagen krijgt wel achterwielaandrijving en zou over zo’n 200 paarden beschikken, waardoor de sprint naar 100 in zo’n 7 seconden geklaard zou moeten zijn.

Wellicht is het model dat Scion hier toont nog een conceptmodel, maar bronnen binnen Toyota fluisteren dat de productieversie voor 95% tegen dit model zal aanleunen. Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat en hopen een nieuwe sportieveling te mogen verwelkomen. (via AW)

Scion Toyota FT-86

Scion Toyota FT-86

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...