Volvo XC70 krijgt nieuw interieur

Volvo XC70
Volvo zal de Volvo XC70 modeljaar 2012 een nieuw interieur geven. Het nieuwe interieur is duidelijk gebaseerd op dat van de Volvo S60

De gehele middenconsole werd herbekeken. Zo kunnen we zien dat de ventilatiemonden gelijk gebleven zijn aan het vorige model, maar dat ongeveer alles daarrond hertekend werd. De middenconsole beschikt over een centraal bedieningspaneel met vier draaiknoppen errond, maar liet het kleine scherm voor de radio achterwege.

Alle functies van de wagen zitten nu vervat in één centraal scherm dat hoog op het dashboard prijkt. Op die manier is het goed afleesbaar en hoef je je ogen niet teveel van de weg te houden als je naar het scherm wil kijken. Het scherm krijgt bovendien een hogere resolutie dan het vorige. Zoals we dat van Volvo gewend zijn, zien alle materialen er hoogwaardig uit.

Lees hier onze rijtest met de Volvo XC70.
Lees & bekijk hier onze rijtest met de Volvo S60.

Nieuw:

Volvo XC70 nieuw inteiruer

Oud:

Volvo XC70 interieur

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...