Renault World Series gratis in Francorchamps

Renault_World_Series
Renault zal 30 april en 1 mei het gratis evenement World Series organiseren in Francorchamps.

Vroeger vond het evenement driemaal plaats in Zolder, nu kiest Renault voor de vierde maal op rij voor het circuit van Francorchamps. Elke editie mocht zo’n 70.000 fans verwelkomen. Het hoogtepunt van het weekend wordt de F1-demonstratie met Bruno Senna. Die zal tweemaal op zaterdag rijden en tweemaal op zondag.

Het spektakel en alle randactiviteiten zoals een Sport City, de Family City en zelfs een plek voor de kinderen, zijn allemaal gratis toegankelijk. Er zijn verder ook nog acht races te bewonderen én een spektakel met enkele Renault Mégane RS‘en. Gewoon eventjes naar deze website gaan en je gratis tickets bestellen.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Renault World Series gratis in Francorchamps"

  1. goldenpower09 24-04-2011 om 12:13

    Yes, Besteld!!

  2. BNNY 24-04-2011 om 12:51

    Veel plezier volgende week!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...