Jeep Grand Cherokee SRT8: krachtige SUV

Jeep Grand Cherokee SRT8
Jeep heeft onlangs de nieuwe Grand Cherokee gelanceerd, nu stelt het de krachtigste versie voor met SRT8-motor.

De nieuwe motor is dezelfde motor die we terugvinden onder de motorkap van de Chrysler 300 SRT8. Ook hier levert deze motor maar liefst 465 pk. De motor beschikt over 6,4 liter slagruimte voor de 8 cilinders van de HEMI V8. Nul naar honderd duurt met dit model amper 4,8 seconden, best wel snel.

Binnenin is de wagen sportiever afgwerkt dan normaal, we vinden bijvoorbeeld schakelflippers aan het stuur en behoorlijk wat SRT-badges. De adaptieve ophanging met 5 verschillende standen voor verschillende terreinen blijft behouden. 20″ velgen en een uitgebreide bumperkit maken het geheel af tot een sportief model. Wij reden onlangs de nieuwe Grand Cherokee met 3.0 liter V6-motor. Geïnteresseerd? Hou onze sectie ‘Rijtesten’ dan zeker in het oog! (via MA)

Update: Lees hier onze rijtest met de Jeep Grand Cherokee

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...