Gerucht: A-Klasse AMG met 350 pk?

Mercedes A-Klasse Concept
Mercedes stelde onlangs haar A-Klasse Concept voor op het autosalon van Shangai. Komt er een AMG-variant met 350 pk? 

Voor het eerst zal de A-Klasse de vorm aannemen van een hatchback. We kunnen ons dan ook met veel gemak inbeelden dat de AMG-divisie van Mercedes een hot hatch wel ziet zitten. Onder de motorkap zou er plaats zijn voor maar liefst 350 pk, genoeg om de Audi RS3 te overklassen en de Ford Focus RS500 te evenaren. Mercedes zou dus direct meespelen met de grote jongens.

De nieuwe A-Klasse ziet er overigens best wel een sportieve wagen uit, niet wat we verwacht hadden van Mercedes. Wat Mercedes dan weer zelf niet verwacht zal hebben, is dat de A-Klasse Concept dienst weigerde op het autosalon van Shangai. Vier heren moesten de wagen zelf op het podium duwen. Ze hebben dus nog wat werk, bij Mercedes. (via TG & AB)

Mercedes A-Klasse Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...