Chrysler 300 SRT8: 465 pk!

Chrysler 300 SRT8
Chrysler heeft de meest sportieve variant van haar Chrysler 300 voorgesteld. De wagen beschikt over 465 pk!

Op zich is dat niet relevant voor de Belgische en de Nederlandse markt, maar zoals iedereen ongetwijfeld al weet, brengt Lancia de Chrysler 300 in Europa op de markt. Het is dus alleszins een leuk idee voor Lancia om ook een sportieve variant van de 300/Thema te maken en waarom niet met 465 pk?

Onder de motorkap ligt een 6.4 liter grote HEMI V8-motor. Nul naar honderd zou iets langer duren dan 4,5 seconden. Dat klinkt alvast niet slecht. De motor wordt gekoppeld aan een vijftraps automatische versnellingsbak die ook manueel bediend kan worden met schakelflippers achter het stuur. Benieuwd of Lancia deze Amerikaanse motor ook op het Europese vasteland zal aanbieden. (via AB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...