Officieel: Chevrolet Malibu

Chevrolet Malibu
Chevrolet zal de nieuwe Chevrolet Malibu wereldwijd aan de man brengen.

Chevrolet heeft het doek van de nieuwe Malibu getrokken. De wagen zal wereldwijd verkocht worden, maar naargelang de markt verschilt, zal de wagen ook lichtjes anders aangekleed worden. Het design aan de buitenkant ziet er best deftig uit. Zeker de achterkant laat een sportieve indruk na, te danken aan de achterlichten. Het ontwerp werd dan ook gebaseerd op dat van de Corvette en de Camaro.

Aan de binnenkant wou Chevrolet een vorm van sofisticatie brengen. De cabine werd een stuk groter dan voorheen en wanneer je de Malibu vergelijkt met zijn voorganger, is hij aan de binnenkant met 113 liter gegroeid. Binnenin kan de wagen afgewerkt worden met hoogwaardige materialen zoals metaal, hout en chroom. Het ontwerp van het instrumentenpaneel en de middenconsole ziet er alleszins veelbelovend uit. Het centrale scherm kan overigens openklappen uit de middenconsole, een leuk gadget!

Om iedereen op elk werelddeel te voorzien van de krachtbron die ze willen, zijn er maar liefst 10 verschillende motoren beschikbaar. Klanten krijgen niet alleen de keuze tussen diesel en benzine, maar kunnen ook kiezen voor LPG en motoren met een turbo. Specificaties zijn nog niet beschikbaar.


Deel dit bericht:

1 reactie op "Officieel: Chevrolet Malibu"

  1. PJS 20-04-2011 om 9:52

    Niet slecht, zie wel een insignia neus, e-klasse profiel en een camaro achterkant

Reageer

Reactie aan het plaatsen...